Samen wandelen op de laatste dinsdag van de maand. Omdat het gezond is en omdat het een mooie manier is om met elkaar in gesprek te raken. Reeds de Griekse filosofen deden het. Wandelend kom je tot elkaar en ook tot de omgeving waarin je loopt. Je hoeft ook niet altijd te praten om contact te hebben met elkaar en met de plek waar je je bevindt. We lopen door alle seizoenen heen, ook om de schoonheid daarvan te zien en te ervaren. Vanuit de Houtrustkerk loopt een prachtig pad door de duinen naar het strand. Daar willen we onderweg misschien ook even uitrusten met een drankje op een mooi terras. We lopen terug via Duindorp. Wie de wandeling te lang vindt, kan ook aanhaken bij strandpaviljoen De Kwartel.

Locatie Houtrustkerk, Adres: Houtrustweg 1. Uitrusten op een terrs of strandpaviljoen De Kwartel
Datum en tijd Elke laatste dinsdag van de maand:
– Dinsdag 30 januari 2023 om 14:00
– Dinsdag 26 februari 2024 om 14:00
– Dinsdag 26 maart 2024 om 14:00
– Dinsdag 30 april 2024 om 14:00
Aanmelden Aanmelden niet nodig
Informatie ds. Karl van Klaveren (06-11041992)