Gastpredikant Liesbeth Kromhout - 21 juli 2024

Op zondag 21 juli wordt de dienst voorgegaan door Liesbeth Kromhout. De organist is Marieke Stoel.

Liesbeth Kromhout, was tot voor kort werkzaam als pastoraal werker bij de Doopsgezinde Gemeente in Den Haag en als geestelijk verzorger verbonden aan het woonzorgcentrum Topaz Vlietwijk in Voorschoten. Liesbeth is actief als vrijwilligster bij het buurt-kerkhuis Shalom in Den Haag en de Kies! Voedselbank.

Entree Vrije entree
Locatie Houtrustkerk, Beeklaan 535, Den Haag