Dienst - Kosmische viering van de aarde

Welke spiritualiteit kan ons ondersteunen in deze overgangstijd? In deze viering richten we ons op verbinding met de kosmos en de aarde in de uitbundige schoonheid in al haar levensvormen. Een viering van de aarde die universeel wil zijn, ongeacht je levensovertuiging, atheïst, agnost, spiritueel of religieus. Waar ruimte is voor beleving, muziek en dans, vieren, rouw, dank en creativiteit. De viering is met een werkgroep voorbereid door Anja Schaafsma. Deelnemers wordt verzocht om een stukje natuur mee te nemen: een bloem, steen, tak of zo. Flyers liggen in de kerk. Voor de onkosten wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd.

Entree Vrijwillige bijdrage
Locatie Houtrustkerk, Beeklaan 535, Den Haag