Ongedwongen geloven

Dienst - Kosmische viering van de aarde

Welke spiritualiteit kan ons ondersteunen in deze overgangstijd? In deze viering richten we ons op verbinding met de kosmos en de aarde in de uitbundige schoonheid in al haar levensvormen. Een viering van de aarde die universeel wil zijn, ongeacht je levensovertuiging, atheïst, agnost, spiritueel of religieus. Waar ruimte is voor beleving, muziek en dans, vieren, rouw, dank en creativiteit. De viering is met een werkgroep voorbereid door Anja Schaafsma. Deelnemers wordt verzocht om een stukje natuur mee te nemen: een bloem, steen, tak of zo. Flyers liggen in de kerk. Voor de onkosten wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd.

Entree Vrijwillige bijdrage
Locatie Houtrustkerk, Beeklaan 535, Den Haag
Datum en tijd Dinsdag 28 mei 2024 van 19:30 tot 21:30
Aanmelden Aanmelden via e-mail: schaafanja@gmail.com

Wie zijn wij?

Het motto ongedwongen geloven geeft aan waar wij voor staan: geloven met een open en kritische houding geïnspireerd door de Joods-Christelijke traditie met oog voor kunst, filosofie en wetenschap. 

Meer informatie

Persoonlijk contact

Wilt u meer informatie over de Houtrustkerk, de nieuwsbrief of wilt u maandelijks op de hoogte worden gehouden van activiteiten bij de Houtrustkerk? Of wilt u contact met de predikant voor een goed gesprek? Neem dan contact op via houtrustkerk@gmail.com en laat gegevens achter hoe u benaderd wilt worden.

Agenda

Bekijk de agenda hier.

Kerkdiensten

Elke zondag om 10:30 in onze eigen kerk tenzij anders aangegeven in de agenda.

Meer informatie

Kerkomroep

Diensten via de kerkomroep kunt u terugkijken via deze link.

ANBI VVP Den Haag

Naam: Vereniging van Vrijzinnige Protestanten te ’s-Gravenhage en omstreken

RSIN: 002601977

Meer informatie